Over Podium X

In augustus 2017 zijn er afspraken gemaakt met Café de Steegh op het Noordeinde 14a in Den Haag om Podium X per september maandelijks voort te zetten. De eerste edities waren een groot succes, de volgende is zondag 10 december vanaf 15:05 uur.

Zie ook de Agenda

Podium X is
Podium X biedt plaats aan beoefenaars van diverse disciplines. Dichters, muzikanten, kleinkunstenaars, verhalenvertellers en andere beginnende en gevorderde podiumdieren zijn welkom op dit laagdrempelige open podium. Podium X is bijzonder geschikt voor boek of cd-presentaties, het uitproberen van nieuw materiaal en het zetten van je eerste podiumschreden.

Geprogrammeerd deel
Voor het geprogrammeerde deel kunnen artiesten zich vooraf aanmelden (via contact). Zij krijgen dan 15 tot 20 minuten speeltijd. Aanmelden kan hier 

Open X
Naast het geprogrammeerde deel kent Podium X  ook een open deel waarvoor deelnemers zich ter plaatse kunnen aanmelden. De speeltijd voor het open podium bedraagt maximaal 5 minuten.

Techniek
De techniek wordt gedaan door Harold Verra.

Standaard aanwezig is: 
PA met drie microfoons en statieven
mixer 8 kanalen 
stageblock 8 in, of 4 in 4 out

Onkostenvergoeding 
Podium X kent geen onkostenvergoedingsregeling

De toegang is gratis.

 

Geschiedenis
Podium XPodium X ontstond in 2008 nadat Pim Karhof en ik besloten hadden om te stoppen met het open podium OpStaan dat 5 jaar bestond. Eind 2016 veranderde Café Momfer de Mol van eigenaar. De nieuwe eigenaar besloot niet verder te willen met Podium X.

Aan Podium X werkten mee:

Alexander Franken              organisatie & presentatie

Bart Richter                          techniek
René Secrève                        beeld

Share